Palletdozen

Palletdozen

Kartonnen dozen die op een europallet passen worden ook wel palletdozen genoemd. Palletdozen zijn van een zéér hoge kwaliteit en worden bijvoorbeeld gebruikt voor het versturen grote producten zoals machineonderdelen of andere producten of onderdelen die een goede kartonnen doos nodig hebben. Tevens worden palletdozen wel eens gebruikt als omdoos.

Palletdozen hoge kwaliteit

Palletdozen zijn van zeer hoge kwaliteit. Het karton is opgebouwd uit twee lagen golfkarton. Hierdoor is het geschikt als omdoos en kan het zelfs voor export-doeleinden gebruikt worden. De dozen worden plano aangeleverd, zo nemen ze minder ruimte in beslag. Omdat palletdozen zeer veel ruimte in beslag nemen tijdens transport, zijn ze bij ons leverbaar vanaf 15 stuks. U kunt ze ook per stuk bestellen, maar hiervoor dient u contact met ons op te nemen!

Palletdozen snel en voordelig in huis

Ondanks het grote formaat van palletdozen, leveren wij deze zeer snel. Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de goederen de volgende dag al in huis! Bij orders met een orderwaarde lager dan €100 (ex. btw), vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9. Alles boven de €100 wordt franco verzonden. U profiteert dus van gratis verzending!