Kartonnen Dozen

Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7

Kartonnen dozen

Bij Verpakkingsindustrie Veenendaal hebben we een zeer groot assortiment aan kartonnen dozen. Alle formaten die op onze shop staan zijn direct uit eigen voorraad leverbaar. Kartonnen dozen staan ook wel bekend onder de naam Amerikaanse Vouwdozen. De dozen die wij direct uit voorraad leveren hebben de code FEFCO 0201.

Voordelige kartonnen dozen

Ons streven is om de voordeligste aanbieder van kartonnen dozen te zijn. Dit bewerkstelligen wij door zeer groot in te kopen. Hiermee bieden wij u een aantal voordelen: ál onze dozen zijn altijd voorradig én ze zijn het scherpst geprijsd.

Kartonnen dozen in enkel- en dubbelgolf

Of u nou kartonnen dozen in enkel- of dubbelgolf koopt, bij VIV zijn ze altijd van uitstekende kwaliteit. Voor lichte producten bieden enkelgolfdozen een goede bescherming. Moet u wat zwaardere producten verpakken, dan kunt u beter voor dubbelgolf kiezen. Bent u niet zeker van uw keuze? Onze verpakkingsexperts adviseren u graag!

Kartonnen dozen op maat

Naast ons zeer ruime assortiment voorrraaddozen, kunnen wij ook kartonnen dozen op maat voor u maken met/zonder bedrukking. Hierbij hanteren wij wel een minimale afname van zo'n 150 stuks. Vrijwel alles is mogelijk! Met of zonder bedrukking, vrijwel iedere afmeting en in vrijwel iedere beschikbare kwaliteit.

Kartonnen dozen voordelig en snel geleverd

Bestelt u op werkdagen voor 15:00? Dan heeft u de kartonnen dozen de volgende dag al in huis! Vanaf €100 (ex. btw) verzenden wij gratis. Heeft u een lagere orderwaarde, dan vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9.