Pakpapier

Pakpapier 

Voor een veilige verzending van producten, kan pakpapier zeer handig zijn. Pakpapier wordt ook wel inpakpapier, kraftpapier, natuurkraft en natronkraft genoemd en is een zeer stevige (maar toch flexibele) papiersoort om uw producten mee in te pakken en te beschermen! Pakpapier heeft een zeer hoge scheurweerstand en is daardoor ook geschikt om producten met scherpe hoeken of randen in te pakken! Wij leveren pakpapier op rol of als vellen.

Soorten pakpapier

Qua pakpapier leveren wij pakpapier op rol, courantdruk, industriezijde en creperollen. Pakpapier op rol kan handmatig gebruikt worden, maar ook kan het gebruikt worden in een apparaat wat het gemakkelijk laat afrollen. Industriezijde en courantdruk zijn zeer handig voor bijvoorbeeld het inpakken van glaswerk. Courantdruk is wat dikker dan industriezijde en biedt dus wat meer bescherming. Courantdruk heeft een beetje dezelfde dikte en structuur als krantenpapier. Daarnaast leveren we ook nog creperollen, dit kan voor zeer veel toepassingen gebruikt worden.

Pakpapier snel en voordelig in huis

Bestelt u pakpapier op werkdagen voor 15:00, dan heeft u het de volgende dag al in huis! Bij bestellingen met een orderwaarde van meer dan €100 (ex. btw) profiteert u tevens van gratis verzending! Heeft u dus (snel) pakpapier nodig, dan kunt u het gemakkelijk bij ons bestellen.