Buisfolie

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Buisfolie

Verpakkingsindustrie Veenendaal levert een ruim aanbod aan buisfolies. We hebben meer dan 10 formaten standaard uit voorraad leverbaar. Onze buisfolie (ook wel slangfolie genoemd) heeft een dikte van 150 micron, dus u kunt er zware producten mee verpakken zonder dat de folie zal scheuren. U kunt de buisfolie handmatig of machinaal verwerken.

Buisfolie op rol

Onze buisfolie is uitsluitend leverbaar op rol, dit om ruimte te besparen. U kunt vrijwel alles verpakken met buisfolie: van kleine schroefjes tot zeer lange producten, alles is mogelijk zo lang in de breedterichting past! 

Buisfolie op maat

Staat uw gewenste formaat buisfolie er niet tussen? Wij kunnen vrijwel alles leveren, dus ook het geschikte formaat voor u moet mogelijk zijn. Neem contact met ons op, dan gaan wij zo snel mogelijk voor u kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Buisfolie snel en voordelig in huis

Buisfolie bestel je gemakkelijk online bij VIV. Wij leveren binnen 24u en hebben zeer scherpe prijzen. Als de bestelling op werkdagen voor 15:00 geplaatst is, wordt deze de volgende dag geleverd. Voor bestellingen met een orderwaarde tot €100 (ex. btw) vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9. Alles boven de €100 (ex. btw) wordt franco verzonden!