Buisfolie

Buisfolie

Buisfolie kan voor vele toepassingen gebruikt worden. Zo kunt u er lengtegoederen mee verpakken, maar ook talloze andere soorten producten of goederen. Buisfolie is leverbaar op rol en is in de lengterichting op maat te maken. Bij Verpakkingsindustrie Veenendaal leveren we zeer veel formaten, die allemaal direct uit eigen voorraad leverbaar zijn. 

Buisfolie op rol

Onze buisfolie is leverbaar op rol, dit wordt gedaan om de handeling zo gemakkelijk mogelijk te maken. U kunt vrijwel alles verpakken met buisfolie: van kleine schroefjes tot zeer lange producten, alles is mogelijk zolang het in de lengterichting past. Zoek een buisfolie die qua breedte geschikt is, en kijk vervolgens naar het aantal micron. Hoe hoger het aantal micron, hoe sterker de folie is. Voor scherpe goederen kan het goed zijn om een wat dikkere folie te kiezen.

Buisfolie op maat

Ondanks dat wij zeer veel soorten buisfolie op voorraad hebben en binnen 24u kunnen leveren, kan het voorkomen dat het voor u gewenste formaat er niet tussen staat. Twijfel niet om contact met ons op te nemen, we helpen u graag verder. Wij kunnen buisfolie voor u maken in vrijwel iedere afmeting.

Buisfolie snel en voordelig in huis

Buisfolie bestel je gemakkelijk online bij VIV. Wij leveren binnen 24u en hebben zeer scherpe prijzen. Als de bestelling op werkdagen voor 15:00 geplaatst is, wordt deze de volgende dag geleverd. Voor bestellingen met een orderwaarde tot €100 (ex. btw) vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9. Alles boven de €100 (ex. btw) wordt franco verzonden!