Vlakfolie

Vlakfolie

Wilt u uw producten een goede bescherming bieden? Dan zijn folie-verpakkingsmaterialen een zeer geschikte oplossing. Vlakfolie valt daar ook onder. Vlakfolie is leverbaar op rol met rolbreedtes van 80 en 100 cm en een foliedikte van 100 micron. Dankzij deze dikte is de folie zeer beschermend. Vlakfolie wordt gebruikt voor het afdekken, beschermen en inpakken van producten. Het is een waterdichte folie.

Verschil tussen vlakfolie en afdekfolie

Om producten te beschermen en in te pakken, kunt u naast vlakfolie ook voor afdekfolie gaan. Het verschil tussen deze twee producten is dat afdekfolie perforatie heeft en dus als het ware folie vellen zijn. Vlakfolie is in de lengterichting volledig door u zelf op maat te maken, u kunt de vellen zo lang maken als u zelf wilt!

Vlakfolie snel en voordelig in huis

Zodra uw bestelling door ons ontvangen is, gaan we deze bij elkaar zoeken. Omdat we veel materiaal gewoon uit voorraad leveren, kunnen we uw bestelling in de regel al binnen 24 uur bezorgen. Bij bestellingen tot €100 brengen we hiervoor nog €9 aan verzendkosten in rekening, komt u daarboven, dan profiteert u van gratis verzending!