Tape & Plakband

Tape en plakband

Bij een totaalaanbod van verpakkingsmateriaal kan ook tape en plakband niet ontbreken. Tape is een zeer handige accessoire voor bijvoorbeeld het sluiten van dozen, brievenbusdozen of verzenddozen (die geen kleef-strips hebben). Qua tape hebben wij een zeer divers aanbod. We leveren meerdere soorten verpakkingstape: acryl tape, PP tape, PVC tape, versterkte tape, papieren tape en papieren plakband. Daarnaast leveren we ook nog tape voor andere doeleinden, zoals omsnoeringstape, dubbelzijdige tape, duct tape, afplaktape en nog veel meer!

Tape van de beste kwaliteit

Met trots kunnen wij u mededelen dat wij in Nederland de exclusieve leverancier zijn van kwalitatief hoogwaardig NAR-tape. Deze tape kleeft altijd uitstekend en productiefouten komen vrijwel nooit voor. Komt dit wel voor, dan vervangen we dit uiteraard kostenloos voor u!

Bedrukte tape

Bent u op zoek naar bedrukte tape? Dit is zeer goed mogelijk bij ons! Veel van de tape-soorten in ons assortiment zijn zeer goed te bedrukken. Neem hiervoor contact met ons op, we adviseren u graag!

Tape en plakband snel en voordelig in huis

Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis! Bij orders met een orderwaarde tot €100 (ex. btw) vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9. Als u een order heeft met een orderwaarde hoger dan €100 (ex. btw) dan profiteert u van gratis verzending!