Tape Dispensers

Tape dispensers

In de wereld van het verpakkingsmateriaal moeten veel dozen gesloten worden. Steeds meer dozen worden voorzien van automatische scheur- en kleefstrippen, maar dat geldt niet voor bijvoorbeeld Amerikaanse vouwdozen. Deze zullen gesloten moeten worden met tape. Dit kan machinaal gebeuren in een dozensluitmachine, maar het kan ook handmatig gedaan worden. Om dit proces gemakkelijk te laten verlopen, zijn tape dispensers in het leven geroepen.

Tape dispenser metaal en kunststof

Bij Verpakkingsindustrie Veenendaal begrijpen we dat goede accessoires in het verpakkingsproces van groot belang zijn. Daarom bieden wij twee verschillende soorten tape dispensers: een van kunststof en een van metaal. Beide kunnen het afrollen van tape gemakkelijker maken. Met onze handige dispenser kunt u - na het bevestigen van de rol - deze met één hand bedienen, super handig dus.

Tape dispensers snel en voordelig in huis

Zodra uw bestelling door ons ontvangen is, gaan we deze bij elkaar zoeken. Omdat we alles gewoon uit voorraad leveren, kunnen we uw bestelling in de regel al binnen 24 uur bezorgen. Bij bestellingen tot €100 brengen we hiervoor nog €9 aan verzendkosten in rekening, komt u daarboven, dan profiteert u van gratis verzending!