Duct tape

Duct tape

Duct tape (ook wel ducttape, ducktape en buizenplakband genoemd) is een waterdichte en zelfklevende plakband die na het aanbrengen nog gemakkelijk losgemaakt kan worden, zonder dat de tape daarbij plakresten achterlaat. Duct tape is in de breedterichting gemakkelijk afscheurbaar.

Duct tape, 50 mm x 50 meter

Bij Verpakkingsindustrie Veenendaal is ducttape verkrijgbaar in het grijs. Het heeft een rolbreedte van 50 mm en een totale rollengte van 50 meter. Onze ducttape is verkrijgbaar in een doos van 24 rollen. Ducttape is water- en oliebestendig, dus het kan ook dienen als noodreparatie-middel. Ons ducttape is in de lengterichting zeer sterk, echter is het in de breedterichting gemakkelijk afscheurbaar, zodat het makkelijker is in handling.

Ducttape snel en voordelig in huis

Zodra uw bestelling door ons ontvangen is, gaan we deze bij elkaar zoeken. Omdat we veel materiaal gewoon uit voorraad leveren, kunnen we uw bestelling in de regel al binnen 24 uur bezorgen. Bij bestellingen tot €100 brengen we hiervoor nog €9 aan verzendkosten in rekening, komt u daarboven, dan profiteert u van gratis verzending!