Omsnoeringstape

Omsnoeringstape

Om ladingen te stabiliseren heeft u een aantal opties. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld wikkelfolie of omsnoeringsband, maar een andere mogelijkheid is om te kiezen voor omsnoeringstape. Omsnoeringstape is een zeer stevige tapesoort op basis van polypropyleen voor het omsnoeren van goederen of palletladingen. Het heeft een hoge scheurresistentie en is makkelijk aan te brengen om pallets of gestapelde dozen.

Omsnoeringstape: handig alternatief voor wikkelfolie

Omsnoeringstape is een zeer handig alternatief op wikkelfolie en omsnoeringsbanden. Het is gemakkelijk handmatig aan te brengen en kan verwijderd worden zonder dat dit het oppervlak beschadigt. Omsnoeringstape heeft een scheurresistentie van zo'n 15 kg/cm, het is dus zeer sterk. Het gebruik is zeer eenvoudig: stapel de goederen op (een pallet) en omwikkel het vervolgens met omsnoeringstape. Zo bent u verzekerd van een stabiele lading!

Omsnoeringstape voordelig en snel in huis

Bestel op werkdagen voor 15:00 en u heeft de goederen de volgende dag al in huis! Voor orders met een orderwaarde tot €100 (ex. btw) vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9, alles daarboven zal franco verzonden worden! U profiteert dus van gratis verzending.