Verpakkingstape

Verpakkingstape 

Niet alle soorten tape kleven op kartonnen dozen, daarom hebben we bij VIV een mooie selectie verpakkingstape gemaakt. Verpakkingstape is tape voor het sluiten van dozen en wordt ook wel dozentape genoemd. Qua verpakkingstape hebben wij drie verschillende soorten in ons assortiment. Al onze soorten verpakkingstapes zijn  van het merk NAR, wij kunnen met trots melden dat wij in Nederland de exclusieve leverancier zijn van dit merk.

Soorten verpakkingstape

  • Acryl tape
  • PP tape
  • PVC tape

Acryl tape

Acryl tape is het voordeligst in aanschaf. Deze tape heeft een redelijke eerste hechting en is bestand tegen grote temperatuurverschillen en UV-straling. Daarnaast heeft het een lange houdbaarheid. De lijmlaag van Acryl tape is acrylaat op waterbasis en deze tape rolt geruisloos af.

PP tape

Onze PP tape is gemaakt op basis van polyprop en heeft een solvent (rubber) belijming. Deze tape is zeer milieuvriendelijk en kleeft onmiddelijk op vrijwel iedere ondergrond. Deze verpakkingstape kan gemakkelijk bedrukt worden met uw firmanaam. Neem hiervoor contact met ons op!

PVC tape

PVC tape (ook wel vinyl tape genoemd) is de kwalitatiefst hoogwaardige soort verpakkingstape in ons assortiment. Deze staat bekend als de topper onder de dozentape soorten en kan gemakkelijk bedrukt worden. PVC tape rekt niet, heeft een hoge kleefkracht en is lang houdbaar. Deze verpakkingstape kan gebruikt worden in zowel een diepvriesomgeving als in een warme omgeving. De tape kan temperaturen tot 65 graden verdragen. Tevens maakt het weinig geluid bij het afrollen.

Welke soort verpakkingstape?

Welke soort verpakkingstape u ook kiest, ze kleven allen zeer goed op karton en zijn dus uitermate geschikt als dozentape. Om de verwerking van deze soorten verpakkingstape gemakkelijker te maken, leveren we ook handige tape dispensers

Weet u nog niet welke soort tape het beste geschikt is voor u? Wij adviseren u graag!

Verpakkingstape snel en voordelig in huis

Omdat wij alle producten ruim op voorraad hebben, kunnen wij leveren binnen 24u. Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis. Bij bestellingen met een orderwaarde tot €100 (ex. btw), vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9. Bij bestellingen boven de €100 (ex. btw) profiteert u van gratis verzending!