Flo-pak opvulmateriaal

Flo-pak opvulmateriaal

In de hedendaagse transportsector begint snelheid een steeds belangrijkere rol te spelen. Dit kan ten koste gaan van de voorzichtigheid waarmee pakketjes behandeld worden. Om er voor te zorgen dat uw producten toch onbeschadigd op bestemming aan komen, kunt u er voor kiezen om (bijvoorbeeld de kartonnen doos) op te vullen met flo-pak opvulmateriaal. Flo-pak bestaat uit kleine 8-vormige deeltjes welke zeer schokabsorberend zijn!

Flo-pak: voor opvulling kartonnen dozen

Bij Verpakkingsindustrie Veenendaal leveren we twee verschillende soorten flo-pak: wit en groen. De witte is gemaakt van recyclebaar materiaal en de groene is biologisch afbreekbaar. Als de groene in contact komt met water, zal dit binnen enkele seconde oplossen! Flo-pak is dus een milieuvriendelijke manier om de veiligheid van uw producten te waarborgen! 

Flo-pak snel en voordelig in huis

Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de goederen de volgende dag al in huis! Bij bestellingen met een orderwaarde tot €100 (ex. btw), vragen een bijdrage van €9 in de transportkosten. Boven de €100 is alles franco!