Golfkarton op rol

Golfkarton op rol

Om uw producten van een deugdelijke bescherming te voorzien heeft u een aantal mogelijkheden, waaronder golfkarton op rol. Verpakkingsindustrie Veenendaal levert karton op rol in diversie breedtes, uiteenlopend van 50 cm tot en met 200 cm. Of u nou grote of kleine producten wilt beschermen, VIV biedt u een passende soort golfkarton! 

Soorten golfkarton op rol

Golfkarton op rol is opgebouwd uit eenzijdig gegolfd karton met 2 sterke lagen grijspapier. Het is multifunctioneel en zeer milieuvriendelijk zonder daarbij zijn schokabsorptie te verliezen. Het golfkarton is bij VIV in diverse breedtes te bestellen (8 verschillende breedtematen), dus voor vrijwel ieder product of ieder doel hebben wij een juiste soort karton op rol in ons assortiment. Op iedere rol karton zitten 70 lengtemeters.

Golfkarton op rol bestellen

Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u het de volgende dag al in huis. Bij bestellingen met een orderwaarde van €100 (exclusief BTW), komen de verzendkosten voor onze rekening. In onze webshop kunt u zeer eenvoudig bestellen. U heeft geen account nodig en de levering geschiedt doorgaans binnen 24 uur!