Kartonnen hoekprofielen

Kartonnen hoekprofielen

Bij het transport van goederen speelt stabiliteit een belangrijke rol. Niet alleen om uw product schadevrij te houden, maar ook om de veiligheid van de mensen in de transportsector te waarborgen. Kartonnen hoekprofielen zijn een zeer  geschikt middel om stabiliteit te bewerkstelligen. Als u een mooie vierkante of rechthoekige pallet heeft, kan het handig zijn om kartonnen hoekprofielen op de hoeken te bevestigen.

Voordelen van hoekprofielen

Als u hoekprofielen bevestigt op de hoeken van palletladingen, en deze vervolgens inwikkelt met bijvoorbeeld wikkelfolie, dan zal de lading een stabiel geheel worden. Ook kunt u hoekbeschermers gebruiken als u de palletlading wilt omsnoeren met omsnoeringsband. De hoekprofielen zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling en voorkomen dat de omsnoeringsbanden in de lading snijdt.

Kartonnen hoekbeschermers snel in huis

Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de goederen de volgende dag al in huis! Bij orders met een orderwaarde tot €100 (ex. btw) vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9. Orders met een waarde boven de €100 (ex. btw), worden franco verzonden: u profiteert van gratis verzending!