Search Site

Noppenfolie

Noppenfolie

Als u regelmatig pakketjes klaarmaakt voor verzending, dan weet u hoe belangrijk het is om goed verpakkingsmateriaal te hebben. Noppenfolie bijvoorbeeld. Noppenfolie bestaat uit hele kleine luchtkussentjes, die ervoor zorgen dat uw product veilig blijft. Bij VIV, Verpakkings Industrie Veenendaal, kunt u terecht voor hoogwaardig noppenfolie voor uw bedrijf.

Bij ons is uw noppenfolie niet alleen heel goedkoop, maar ook heel praktisch. We verkopen namelijk verschillende formaten rollen. Denk bijvoorbeeld aan een rol van 100 meter lang en 50 centimeter breed, met kleine noppen. Zo'n rol is ideaal voor het inpakken van kleine artikelen. Voor grote artikelen kunt u rollen bestellen die tot 200 cm breed zijn.

Noppenfolie als isolatie

Noppenfolie is voor het inpakken van producten de beste vorm van isolatie. Met het juiste noppenfolie kunt u een product zelfs in een flexibele verpakking versturen. En als u alleen kleine stukjes folie hebt, dan kunt u ze ook als een opvullende vorm van isolatie gebruiken. U legt dan wat folie op de bodem van de verpakking, plaatst het product en vult de doos verder op met.

Dit kan iets minder stevig zijn dan wanneer het product helemaal is ingepakt met folie, maar het is een eenvoudige manier om restjes op te maken én biedt een wat betere isolatie dan bijvoorbeeld krantenpapier. Wij leveren al het folie direct uit voorraad en kunnen u dus snel aan nieuw verpakkingsmateriaal helpen.

Noppenfolie goedkoop bestellen

Hoe we dat doen? Via onze handige webshop. Hierin kunt u niet alleen uw noppenfolie heel goedkoop aanschaffen, maar vindt u ook al onze andere verpakkingsmaterialen. Aan elke stap is gedacht; van het inpakken met folie tot de dozen en zelfs het paktouw of de speciale stickers voor op die dozen. Ook handig: bescherm uw pakketjes extra met een handige band.

Hiervoor verkopen wij ook een speciale bandspanner, die ervoor zorgt dat u uw band netjes om de doos heen kunt spannen. Deze methode wordt veel gebruikt als extra bescherming, bijvoorbeeld bij zware pakketjes of dozen die niet helemaal gesloten kunnen worden. Gebruikt u veel liever tape? Dan kunt u daarvoor natuurlijk ook bij ons terecht. 

Bescherm uw product met de juiste verpakking

Wilt u uw product op de juiste manier beschermen, maar twijfelt u nog over de beste verpakkingsmethode? Dan adviseren wij u hier graag in. Via onze webshop verkopen wij veel standaard verpakkingsproducten, maar we kunnen u ook helpen met een op maat gemaakt product. In onze flexodrukkerij bedrukken we allerlei soorten verpakkingen.

Met onze speciale doseringstechniek zorgen we ervoor dat alle verpakkingen precies in de juiste kleuren bedrukt worden. Hierdoor sluiten ze perfect aan bij uw huisstijl. En u heeft volop keuze; we bedrukken niet alleen kartonnen dozen, maar ook bijvoorbeeld flexibele verpakkingen. Veel van de verpakkingen die we bedrukken zijn op voorraad en kunnen dus snel geleverd worden.

Koop uw noppenfolie bij VIV

Bent u op zoek naar een rol noppenfolie en wilt u deze goedkoop en snel in huis hebben? Dan hoeft u maar één naam te onthouden: VIV. Verpakkings Industrie Veenendaal, waar onze naam van afgeleid is, is dé leverancier van verpakkingsmateriaal. Het maakt voor ons niet uit of het gaat om standaard materiaal of maatwerk; wij kunnen u bij alles helpen.

Bij ons kunt u rekenen op de inzet van de meest innovatieve technieken en materialen, met het beste resultaat als gevolg. Zo beschikken we onder meer over een polymeerplaat- en sleeve laser met HD-flexotechnologie en een automatische plaatplakmachine. Een groot deel van het drukproces kan hierdoor automatisch worden uitgevoerd. Met perfect resultaat tot gevolg!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2