Noppenfolie

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Noppenfolie

Als u regelmatig pakketjes klaarmaakt voor verzending, dan weet u hoe belangrijk het is om goed verpakkingsmateriaal te hebben. Noppenfolie bijvoorbeeld. Noppenfolie bestaat uit hele kleine luchtkussentjes, die ervoor zorgen dat uw product veilig blijft. Bij VIV, Verpakkingsindustrie Veenendaal, kunt u terecht voor hoogwaardig noppenfolie voor uw bedrijf. Noppenfolie wordt ook wel bubbeltjesplastic, luchtkussenfolie en bubbelfolie genoemd.

Bij ons is uw noppenfolie niet alleen heel goedkoop, maar ook heel praktisch. We verkopen namelijk verschillende formaten rollen. Denk bijvoorbeeld aan een rol van 100 meter lang en 50 centimeter breed, met kleine noppen. Zo'n rol is ideaal voor het inpakken van kleine artikelen. Voor grote artikelen kunt u rollen bestellen die tot 200 cm breed zijn.

Noppenfolie als isolatie

Noppenfolie is voor het inpakken van producten de beste vorm van isolatie. Met het juiste noppenfolie kunt u een product zelfs in een flexibele verpakking versturen. En als u alleen kleine stukjes folie hebt, dan kunt u ze ook als een opvullende vorm van isolatie gebruiken. U legt dan wat folie op de bodem van de verpakking, plaatst het product en vult de doos verder op met.

Dit kan iets minder stevig zijn dan wanneer het product helemaal is ingepakt met folie, maar het is een eenvoudige manier om restjes op te maken én biedt een wat betere isolatie dan bijvoorbeeld pakpapier. Wij leveren al het folie direct uit voorraad en kunnen u dus snel aan nieuw verpakkingsmateriaal helpen.

Noppenfolie goedkoop bestellen

Hoe we dat doen? Via onze handige webshop. Hierin kunt u niet alleen uw noppenfolie heel goedkoop aanschaffen, maar vindt u ook al onze andere verpakkingsmaterialen. Aan elke stap is gedacht; van het inpakken met folie tot de dozen en zelfs het paktouw of de speciale stickers voor op die dozen. 

Bescherm uw product met de juiste verpakking

Wilt u uw product op de juiste manier beschermen, maar twijfelt u nog over de beste verpakkingsmethode? Dan adviseren wij u hier graag in. Via onze webshop verkopen wij veel standaard verpakkingsproducten, maar we kunnen u ook helpen met een op maat gemaakt product. 

Is noppenfolie niet het juiste materiaal wat u zoekt ter bescherming van uw producten? Wij leveren ook schuimfolie, pakpapier en golfkarton!

Snelle levering bij VIV

Bent u op zoek naar een rol noppenfolie en wilt u deze goedkoop en snel in huis hebben? Dan hoeft u maar één naam te onthouden: VIV. Wij leveren binnen 24u! Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt, dan heeft u de goederen de volgende dag al in huis! Heeft uw order een waarde van meer dan €100 (ex. btw), dan profiteert u van gratis verzending!