Noppenfolie

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Noppenfolie

Noppenfolie (ook wel bubbeltjesplastic en luchtkussenfolie genoemd) bestaat uit hele kleine luchtkussentjes die ervoor zorgen dat uw product goed beschermd blijft. Omdat het folie is gevuld met lucht, is het zeer licht in gewicht zonder daarbij schokabsorberend vermogen te verliezen.

Bij ons is noppenfolie heel goedkoop, terwijl het ook van zeer hoge kwaliteit is. Wij leveren het in diverse rolbreedtes en twee verschillende rollengtes. Onze kleinste rol noppenfolie is 50 cm breed met een rollengte van 100 meter, terwijl onze grootste rol noppenfolie wel 2 meter breed is én een rollengte heeft van 200 meter. Kortom: voor vrijwel iedere toepassing kunnen wij u geschikte rollen noppenfolie goedkoop leveren.

Breekbare spullen verpakken en beschermen

Noppenfolie kan voor vele doeleinden gebruikt worden, maar de meest gebruikte doelen voor noppenfolie is toch wel het verpakken, inpakken en beschermen van breekgevoelige producten. Dankzij de goede barriere eigenschappen van de folie houden de luchtkussentjes hun lucht zeer lang vast en biedt het dus een ultieme bescherming voor producten.

Noppenfolie goedkoop bestellen

Doordat wij zeer groot inkopen, kunnen wij u noppenfolie, bubbeltjesplastic of luchtkussenfolie aanbieden tegen de allerscherpste prijzen. Naast de scherpe prijzen, biedt het grote inkoopvolume ook het voordeel dat wij direct uit eigen voorraad leveren. U heeft u bestelling doorgaans dus binnen 24u al in huis!  

Snelle levering bij VIV

Bent u op zoek naar een rol noppenfolie en wilt u deze goedkoop en snel in huis hebben? Dan hoeft u maar één naam te onthouden: VIV. Wij leveren binnen 24u! Als u op werkdagen voor 15:00 bestelt, dan heeft u de goederen de volgende dag al in huis! Heeft uw order een waarde van meer dan €100 (ex. btw), dan profiteert u van gratis verzending!