Search Site

Omsnoeringsband

Omsnoeringsband

Verzeker een veilig en stabiel transport van al uw goederen door ze te omsnoeren met de omsnoeringsband van VIV. Wij leveren diverse omsnoerinsband en bijbehorende accessoires direct uit eigen voorraad. Omsnoeringsband houdt uw op pallet gestapelde goederen netjes op zijn plaats.

Soorten omsnoeringsband

Bij VIV leveren we een ruim assortiment aan omsnoerinsband. We leveren voor zowel het lichte als het zware omsnoeringswerk. De soorten band die wij leveren zijn:

  • PET band
  • Polyesterband
  • PP band

PET band

PET band is geschikt voor zwaar omsnoeringswerk. Het is volledig recyclebaar, heeft een zeer hoge treksterkte en behoudt de spanning in vrijwel alle omstandigheden.

Polyesterband

Polyesterband is eveneens geschikt voor zwaar omsnoeringswerk. Het is een stevig en flexibel omsnoeringsband welke niet gevoelig is voor weersinvloeden. Wordt met name veel gebruikt in de hout industrie.

PP band

PP band is een omsnoeringsband voor het lichte tot middelzware omsnoeringswerk. Het is elastisch, schokabsorberend en behoudt perfect zijn vorm. Doordat er aan PP band geen scherpe randen zitten, snijdt het niet snel in de goederen.

Omsnoeringsband snel en voordelig geleverd

Wij leveren omsnoeringsband direct uit eigen voorraad. U heeft het dus al binnen 24 uur in huis voor zeer scherpe prijzen.