Omsnoeringsmaterialen

Omsnoeringsmaterialen

Om transport van gepalletiseerde goederen goed en veilig te laten verlopen, is het zeer handig om de lading te omsnoeren. Bij Verpakkingsindustrie Veenendaal hebben we een breed aanbod aan omsnoeringsmaterialen. Zo leveren onder meer omsnoeringstape, omsnoeringsbanden, gespen, snelstroppers, zegels en hoekprofielen (kunststof en karton). Al onze producten zijn uit grote voorraad leverbaar en van zeer hoge kwaliteit.

Waarvoor dient omsnoering?

Omsnoering wordt veel gebruikt voor het stabiliseren van bijvoorbeeld palletladingen. Omdat hier vaak veel gewicht mee gemoeid gaat, is het van noodzakelijk belang dat deze goed omsnoerd worden. Bij Verpakkingsindustrie Veenendaal begrijpen we dit belang, daarom kunt u voor vrijwel alle producten bij ons terecht. Van hoekbeschermers tot omsnoeringsband, alles is bij ons voor een voordelige prijs en met een snelle levering te vinden!

Omsnoeringsmateriaal snel en voordelig in huis

Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de goederen de volgende dag al in huis! Bij bestellingen met een orderwaarde tot €100 (ex. btw), vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9. Alles daarboven wordt franco verzonden, u profiteert dus van gratis verzending!