PET Band

PET Band 

Voor stabiel en veilig transport zijn omsnoeringsbanden onmisbaar. Polyester omsnoeringsbanden (PET banden) zijn uitermate geschikt om zware palletladingen te omsnoeren en stabiliseren. PET banden worden gemaakt van polyethyleentereftalaat en zijn volledig recyclebaar. Doordat een PET band enorm sterk is, kan deze gemakkelijk staalbanden vervangen. Het voordeel van PET banden ten opzichte van staalbanden is het gewicht. PET banden zijn een stuk lichter.

Polyester omsnoeringsband

Polyester omsnoeringsband kenmerkt zich door een aantal punten. Zo kenmerkt de polyesterband zich door zijn rekherstellend vermogen. Als de lading tijdens het transport beweegt, krimpt of uitzet, zal de polyesterband mee bewegen. Zo blijft er altijd spanning op de lading staan, wat de veiligheid ten goede komt. Tevens doet deze omsnoeringsband zijn werk in alle omstandigheden. Koele en/of vochtige omstandigheden, de polyesterband zal zijn kracht altijd behouden.

Polyesterband snel en voordelig in huis

Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis! Bovendien geniet u bij orders met een orderwaarde van €100 (ex. btw) of meer van gratis verzending! Voor orders onder de €100 (ex. btw) vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9.