Schuimblokjes

Schuimblokjes

Het verzenden van goederen speelt de laatste jaren een steeds belangrijkere rol, mede ook door het toenemende aantal online verkopen. Naast de veiligheid van het transport, speelt ook de snelheid een rol. De eisen van de levertijden worden steeds hoger, dus producten moeten sneller verscheept worden. Dit kan ten koste gaan van de voorzichtigheid waarmee de pakketten behandeld worden. Om de veiligheid van uw producten te waarborgen, kunnen schuimblokjes een uitkomst bieden. Schuimblokjes worden ook wel schuimbuffers genoemd.

Zelfklevende schuimblokjes

De schuimblokjes (voor verpakking doeleinden) van Verpakkingsindustrie Veenendaal zijn zelfklevend en hebben een acryl lijmlaag. Door het stukje plastic te verwijderen, komt de lijmlaag bloot te liggen en kunt u het vrijwel overal op bevestigen. Dit maakt dat de verpakking schuimblokjes erg veelzijdig zijn en voor zeer veel toepassingen gebruikt kunnen worden. U kunt bijvoorbeeld ook meerdere blokjes naast elkaar plakken, op die manier kunt u ze als het ware ook op maat maken. De blokjes hebben een draagkracht van zo'n 30 kg, dus voor het zwaardere verpakkingswerk zijn ze niet geschikt.

Schuimblokjes snel en voordelig in huis

Omdat wij al het verpakkingsmateriaal uit voorraad leveren, kunnen wij vaak binnen 24u bezorgen. Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de producten de volgende dag al in huis! Bij orders met een orderwaarde tot €100 (ex. btw) vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9. Bij alles boven de €100 (ex. btw) profiteert u van gratis verzending!