Schuimfolie

Schuimfolie

Om producten goed en veilig te beschermen, is goed isolatiemateriaal van groot belang. Naast noppenfolie en pakpapier kan ook schuimfolie als isolatiemateriaal dienen. Schuimfolie wordt ook wel multifoam genoemd en is bij ons leverbaar op rol, zodat er op ruimte bespaard wordt. De kleur van de schuimfolie is wit.

Schuimfolie op rol

Onze schuimfolie is op rol gewikkeld heb heeft een rolbreedte van 100 cm en een totale rollengte van 350 meter. De dikte van de schuimfolie is 1,5 mm. Met deze dikte kunnen oppervlakkige beschadigingen voorkomen worden. Multifoam is elastisch, schokabsorberend en heeft een gesloten celstructuur, hierdoor beschermt het tegen krassen en in het waterdicht.

Schuimfolie snel en voordelig geleverd

Zodra uw bestelling door ons ontvangen is, gaan we deze bij elkaar zoeken. Omdat we veel materiaal gewoon uit voorraad leveren, kunnen we uw bestelling in de regel al binnen 24 uur bezorgen. Bij bestellingen tot €100 brengen we hiervoor nog €9 aan verzendkosten in rekening, komt u daarboven, dan profiteert u van gratis verzending!