Paktouw

Paktouw: Sisaltouw en Artisplit 

Als u uw producten eenvoudig en voordelig wilt bundelen of wilt dichtbinden, zijn sisaltouw en artisplit paktouw een zeer goede oplossing. Sisaltouw is een natuurlijk bindtouw van sisal en is gemaakt van natuurlijke sisalvezels. Artisplit is een touw op basis van polypropyleen. 

Paktouw is multifunctioneel

In ieder magazijn zijn paktouw en sisaltouw een graag gezien product. Het kan voor zeer veel toepassingen gebruikt worden. Tevens kunt u met sisaltouw uw producten zeer milieuvriendelijk inpakken. Als u het product bijvoorbeeld inpakt met natuurlijk bruin pakpapier en het vervolgens dichtbindt met sisaltouw, bent u maatschappelijk verantwoord bezig!

Paktouw snel en voordelig in huis

Of u nou sisaltouw of artisplit touw bestelt, bij Verpakkingsindustrie Veenendaal kunt u rekenen op een zeer snelle levering. Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de producten de volgende dag al in huis! Bij orders met een orderwaarde tot €100 (ex. btw) vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9. Alles daarboven wordt franco verzonden, u profiteert dus van gratis verzending!