Yoken stiften

Yoken stiften

Naast verpakkingsmateriaal zoals kartonnen dozen, verzenddozen, tape, wikkelfolie, enveloppen en meer, verkopen wij ook accessoires voor bijvoorbeeld in het magazijn. Als u bijvoorbeeld uw dozen wilt archiveren in een stelling, kan het handig zijn om deze te markeren met handige marker stiften. 

Marker stiften

Qua marker stiften leveren wij stiften van het merk Yoken. Deze stiften zijn leverbaar in het zwart en we hebben varianten met twee verschillende punten. De enige heeft een dunne punt van 1 mm, de andere heeft een punt van 10 mm. De stiften met de 10 mm punt zijn geschikt voor archiveringsdoeleinden. Marker stiften worden ook wel viltstiften genoemd. Ze zijn waterproof en de inkt is permanent. 

Yoken stiften snel en voordelig in huis

Zodra uw bestelling door ons ontvangen is, gaan we deze bij elkaar zoeken. Omdat we veel materiaal gewoon uit voorraad leveren, kunnen we uw bestelling in de regel al binnen 24 uur bezorgen. Bij bestellingen tot €100 brengen we hiervoor nog €9 aan verzendkosten in rekening, komt u daarboven, dan profiteert u van gratis verzending!