Verpakkingsmateriaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Verpakkingsmateriaal groothandel

Verpakkingsmateriaal is een breed begrip, het gaat veel verder dan alleen dozen en enveloppen! Om uw producten onbeschadigd aan te laten komen en te verpakken, is het zaak dat deze goed en stabiel verpakt worden. Bij Verpakkingsindustrie Veenendaal leveren we industriele verpakkingsmaterialen, verpakkingsmateiralen voor webshops en verpakkingsmaterialen voor transportdoeleinden.

Soorten verpakkingsmateriaal

Een kleine greep uit ons enorme assortiment aan verpakkingsmaterialen: kartonnen dozen, tape, omsnoeringsmateriaal, wikkelfolie, folieproducten, verzendenveloppen, pakpapier, noppenfolie en nog veel meer! Voor al deze (en andere producten op onze webshop) geldt dat deze producten binnen 24u geleverd worden, uit onze eigen voorraad!

VIV: voordelig verpakkingsmateriaal

Doordat wij zeer groot inkopen, kunnen wij u verpakkingsmaterialen aanbieden tegen de allerscherpste prijzen. Naast de scherpe prijzen, biedt het grote inkoopvolume ook het voordeel dat wij direct uit eigen voorraad leveren. U heeft u bestelling doorgaans dus binnen 24u al in huis! 

Verpakkingsmateriaal voordelig en snel geleverd

Bestelt u op werkdagen voor 15:00? Dan heeft u het verpakkingsmateriaal de volgende dag al in huis! Vanaf €100 (ex. btw) verzenden wij gratis. Heeft u een lagere orderwaarde, dan vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9.