Search Site

Verzenddozen

Verzenddozen

Een groot deel van de Nederlanders koopt producten niet meer alleen in de winkel, maar ook grotendeels online. Dat betekent dat u als ondernemer vaak niet meer zonder goede verpakkingsmaterialen kunt om bestellingen naar uw klanten op te sturen. Kwaliteit is hierin belangrijk, maar ook de uitstraling van de verzenddozen telt.

Des te netter de bestelling eruit ziet en door de klant ontvangen wordt, des te groter de kans op een positieve indruk en mogelijk een herhaalbestelling. Voor dergelijke verzenddozen bent u bij Verpakkings Industrie Veenendaal - beter bekend als VIV - aan het juiste adres. Wij verkopen verzenddozen in veel verschillende soorten en maten, zodat ze precies passen bij uw product.  

Besluit u verzenddozen bij VIV te bestellen, dan kunt u rekenen op goede service, snelle levering en goede kwaliteit. Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de verzenddozen de volgende dag in huis. Tevens geldt er voor orders met bedragen vanaf €100,- (ex. btw) dat de verzending gratis is!