Verzenddozen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Verzenddozen

Doordat er steeds meer online geshopt wordt, worden er steeds meer producten verzonden via pakketdiensten en andere transporteurs. Doordat zij onder tijdsdruk staan, wordt er soms niet zo voorzichtig omgegaan met pakketjes. Daarom is het van belang dat u stevige en voordelige verzenddozen heeft.

Verzenddozen in vele soorten en maten

Door de grote verscheidenheid aan producten die verzonden worden, hebben wij een zeer breed assortiment aan verzenddozen. Wij leveren Amerikaanse vouwdozen, brievenbusdoosjes, postdoosjes, verzendverpakkingen en autolockdozen.

Verzenddozen voordelig online bestellen

Doordat wij zeer groot inkopen, kunnen wij u verzenddozen aanbieden tegen de allerscherpste prijzen. Naast de scherpe prijzen, biedt het grote inkoopvolume ook het voordeel dat wij direct uit eigen voorraad leveren. U heeft u bestelling doorgaans dus binnen 24u al in huis, tegen de allerscherpste prijzen!

Verzenddozen voordelig en snel geleverd

Bestelt u op werkdagen voor 15:00? Dan heeft u de verzenddozen de volgende dag al in huis! Vanaf €100 (ex. btw) verzenden wij gratis. Heeft u een lagere orderwaarde, dan vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9.