Verzenddozen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Verzenddozen

Een groot deel van de Nederlanders koopt producten niet meer alleen in de winkel, maar juist ook grotendeels online. Dat betekent dat u als ondernemer vaak niet meer zonder goede verpakkingsmaterialen kunt om bestellingen naar uw klanten op te sturen. Kwaliteit is hierin belangrijk, maar ook de uitstraling van de verzenddozen telt.

Des te netter de bestelling eruit ziet en door de klant ontvangen wordt, des te groter de kans op een positieve indruk en mogelijk een herhaalbestelling. Voor dergelijke verzenddozen bent u bij Verpakkingsindustrie Veenendaal - beter bekend als VIV - aan het juiste adres. Wij verkopen verzenddozen in veel verschillende soorten en maten, zodat ze precies passen bij uw product.  

Verzenddozen voor door de brievenbus

Een van onze best verkochte verzenddozen behoort tot het type dat door de brievenbus past. Hierdoor houdt u de verzendkosten lager, terwijl uw producten toch goed beschermd worden. Eventueel kunt u hier zelfs een brievenbuspakketje van maken, waardoor u wel profiteert van voordelen als een track & trace-code, zonder dat u hier direct de hoofdprijs voor betaalt.

Wij verkopen verschillende soorten verpakkingen die door de brievenbus passen, denk bijvoorbeeld aan een handige brievenbusdoos of een verzendverpakking die iets meer flexibiliteit biedt. Ook voor andere soorten dozen kunt u bij ons terecht, denk bijvoorbeeld aan de moduuldozen. Bovendien kunt u bij ons rekenen op een aantrekkelijke prijs.

Uw verzenddozen goedkoop online bestellen

Als u namelijk uw verzenddozen goedkoop online wilt bestellen, dan hoeft u maar één adres te onthouden: de online webshop van VIV op VIV.nl. Wij verkopen niet alleen verzenddozen, maar ook allerlei andere verpakkingsmaterialen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld heel goedkoop uw andere kartonnen dozen bestellen, maar ook uw plastic folie of wikkelfolie.

Ook voor andere accessoires die gerelateerd zijn aan verzending bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen onder meer handige zwarte stiften, sterke tape, een bandspanner, elastiekjes, omsnoeringsband, verzendenveloppen, sisaltouw en nog veel meer. Met onze materialen bent u helemaal klaar voor een perfecte verzending op maat!

Snelle levering en optimale kwaliteit

Het belangrijke voordeel van bestellen bij VIV is dat wij uw bestelling vrijwel altijd uit voorraad kunnen leveren. Hierdoor kunnen we de benodigde materialen heel snel naar u toesturen. Dat is handig als u graag snel wilt beginnen, maar ook als u door een plotselinge toestroom aan bestellingen ineens niet voldoende verzendmateriaal meer hebt, maar wel snel moet leveren.

Een ander voordeel van werken met VIV is dat wij u ook kunnen voorzien van maatwerkverpakkingen. We kunnen bijvoorbeeld zorgen voor  verpakkingen die helemaal bedrukt zijn in uw huisstijl. 

Bestel uw verzenddozen in de webshop van VIV

Heeft u snel nieuwe verzenddozen nodig of bent u benieuwd welke verpakkingsmogelijkheden er eigenlijk allemaal zijn? In beide gevallen zit u bij VIV helemaal goed. Wij zijn specialist in verpakkingsmaterialen en kunnen u de nodige producten voordelig en snel leveren. Veel uit ons brede assortiment wordt uit voorraad geleverd. Bestellen kan eenvoudig online via de webshop.

Voor maatwerk houden wij een iets langere - maar nog steeds erg korte - levertijd aan. Hiervoor kunt u altijd even contact met ons opnemen. We vertellen u graag over de mogelijkheden en maken met plezier een offerte op maat, met daarin precies beschreven hoe we zullen voldoen aan uw wensen en eisen. Neem hiervoor contact met ons op via info@viv.nl.