Autolockdozen

Autolockdozen

In het inpakken van producten gaat vaak veel tijd zitten. Als u hier graag minder tijd aan kwijt bent, kan de autolockdoos een handige oplossing zijn. Autolockdozen worden ook wel speedboxen genoemd en zijn zónder tape op te zetten. 

Dozen zonder tape opzetten

De autolockdozen worden plano aangeleverd. Als u de doos uitvouwt, zet deze zichzelf automatisch op. Bijkomend voordeel van de autolockdoos (speedbox) ten opzichte van de normale Amerikaanse Vouwdoos is dat de bodem volledig glad is. Na het uitvouwen van de doos, duwt u de bodem naar beneden en dan kunt u hem vullen met producten. Vervolgens kunt u op de doos tot de desgewenste hoogte afvullen en dan op maat maken dankzij de vooraf voorziene perforatie. Daarna rest alleen nog het verwijderen van de plakstrip en de doos is klaar om verzonden te worden!

Autolockdozen met variabele vulhoogte

De autolockdozen van Verpakkingsindustrie Veenendaal hebben dankzij de vooraf voorziene perforatie een variabele vulhoogte. Zo kunt u de doos helemaal naar wens aanpassen. 

Autolockdozen zijn snel opzetbaar, behoeven geen tape om deze te sluiten en zijn van stevig golfkarton gemaakt. Dit maakt deze doos ideaal voor bijvoorbeeld webshopeigenaren en andere mensen die weinig tijd willen zijn aan fulfilment.

Autolockdozen snel en voordelig in huis

Als u snel én voordelig autolockdozen nodig heeft, dan bent u bij VIV aan het juiste adres. Voorraadartikelen leveren wij binnen 24u: bestelt u autolockdozen op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de kartonnen dozen de volgende dag al in huis! Bij orders met een orderwaarde tot €100 (ex. btw) vragen bij een bijdrage in de transportkosten. Alles boven de €100 (ex. btw) wordt franco geleverd, u profiteert dus van gratis verzending!