Postdozen

Postdozen

Om uw pakketje veilig per post te versturen, kunt u meerdere verpakkingsmaterialen gebruiken. U kunt gaan voor de ouderwetse kartonnen vouwdozen of u kunt er voor kiezen om het product in te pakken met pakpapier en te ombinden met touw, maar ook kunt u kiezen voor zeer mooie postdozen van Verpakkingsindustrie Veenendaal.

Witte postdozen

Onze postdozen zijn uitgevoerd in het wit en zijn beschikbaar in een drietal formaten. Deze postdozen zijn zeer handig voor het versturen van klein materiaal en kleine producten. Dankzij de witte kleur hebben deze doosjes een luxueuze uitstraling. Deze doosjes worden plano aangeleverd en zijn gemakkelijk (én snel) op te zetten.

Postdoosjes met zelfklevende sluiting

Deze postdoosjes zijn van alle gemakken voorzien. Ze hebben een zelfklevende sluiting en een scheurstrip. Dit maakt de handling ervan zeer gemakkelijk. Tevens zijn ze ook voorzien van steekkleppen, dus u kunt de doos op meerdere manieren sluiten: met de zelfklevende sluiting én/of met de steekkleppen! Als de doos gesloten is, is deze gemakkelijk weer te openen door het gebruik van de scheurstrip. Heeft u hem alleen gesloten middels de steekkleppen? Dan zit er een handige uitgestanste vingergreep.

Postdozen snel en voordelig in huis

Zodra uw bestelling door ons ontvangen is, gaan we deze bij elkaar zoeken. Omdat we al het verpakkingsmateriaal gewoon uit voorraad leveren, kunnen we ook deze postdozen binnen 24 uur bezorgen. Bij bestellingen tot €100 brengen we hiervoor nog €9 aan verzendkosten in rekening, komt u daarboven, dan profiteert u van gratis verzending!