Verzendverpakkingen

Verzendverpakkingen

Een groot deel van de Nederlanders koopt producten niet meer alleen in de winkel, maar juist ook grotendeels online. Dat betekent dat u als ondernemer vaak niet meer zonder goede verpakkingsmaterialen kunt om bestellingen naar uw klanten op te sturen. Kwaliteit is hierin belangrijk.

Als u bijvoorbeeld ordners of boeken op een verantwoorde manier wilt versturen, bieden onze verzendverpakkingen uitkomst! 

Verzendverpakkingen en boekverpakkingen

Verzendverpakkingen (ook wel boekverpakkingen genoemd) zijn zeer handige verpakkingen voor het versturen van ordners, boeken en catalogi. Ze zijn van alle gemakken voorzien: scheur- en kleefstrippen en handige perforaties. Het inpakken en verpakken van producten moet zo min mogelijk tijd kosten, daarom hebben wij de handigste boekverpakkingen voor u in een overzicht verzameld.

Om u een zo groot mogelijke keuze te bieden, hebben we meer dan 10 verschillende verzendverpakkingen in ons assortiment. Allen met hun eigen pluspunten. Sommige hebben zelfs handige perforaties, waardoor ze in hoogte verstelbaar zijn! 

Snelle levering en optimale kwaliteit

Het belangrijke voordeel van bestellen bij VIV is dat wij uw bestelling vrijwel altijd uit voorraad kunnen leveren. Hierdoor kunnen we de benodigde materialen heel snel naar u toesturen. Dat is handig als u graag snel wilt beginnen, maar ook als u door een plotselinge toestroom aan bestellingen ineens niet voldoende verzendmateriaal meer hebt, maar wel snel moet leveren.

Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis! Bij orders met een waarde van €100 (ex. btw), nemen wij de verzendkosten op onze rekening. U profiteert dus van gratis verzending!