Enveloppen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Enveloppen

Bij Verpakkingsindustrie Veenendaal leveren we veel verschillende soorten enveloppen. Wij leveren qua verzendenveloppen onder andere luchtkussenenveloppen, kartonnen enveloppen, paklijstenveloppen en verzendzakken. We hebben meer  dan 25 verschillende soorten enveloppen standaard op voorraad! Staat uw maat er niet tussen? Wij kunnen bijna alles leveren! Neem hiervoor contact met ons op.

Verzendenveloppen en verzendzakken

Voor het verzenden van producten met enveloppen of zakken, is het belangrijk dat deze van hoge kwaliteit zijn. Daarom bieden wij verschillende soorten luchtkussen enveloppen en verzendzakken aan. Luchtkussenenveloppen bieden wij aan in het bruin en in het wit, in meerdere formaten. Verzendzakken leveren wij in twee verschillende soorten. Verzendzakken zijn zeer handig voor het versturen van bijvoorbeeld kleding. Ze zijn waterdicht, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over eventueel vocht.

Verzendenveloppen of -zakken op maat

Staat uw gewenste formaat niet op onze shop? Wij kunnen vrijwel alles leveren. Als u op zoek bent naar een specifieke maat of verzendenveloppen of -zakken met logo, dan zijn wij u graag van dienst! Bel, mail of chat ons gerust!

Snelle levering

Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de goederen de volgende dag al in huis! Bij orders met een orderwaarde onder de €100 (ex. btw), vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9. Alles boven de €100 (ex. btw), wordt franco verzonden!