Kartonnen enveloppen

Kartonnen enveloppen

Voor het verzenden van knikgevoelige producten zoals documenten, foto's en andere producten bieden kartonnen enveloppen een perfecte uitkomst. Bij Verpakkingsindustrie Veenendaal hebben we een breed aanbod met diverse kwaliteiten. Wij leveren kartonnen enveloppen van golfkarton en massief karton.

Kartonnen enveloppen: massief karton

Massief kartonnen enveloppen zijn zeer sterk en enorm knikbestendig. Deze enveloppen zijn voorzien van handige kleef- en scheurstrippen. Hierdoor heeft u geen verdere verpakkingsmaterialen nodig om de envelop te sluiten. Doordat deze envelop uit massief karton bestaat, is deze toch zeer licht in gewicht.

Kartonnen enveloppen: golfkarton & F-golf

Golfkartonnen en F-golf enveloppen zijn zeer sterk en enorm knikbestendig. Ook deze enveloppen zijn voorzien van handige kleef- en scheurstrippen. Hiermee bespaart u aanzienlijk in de handling tijd. Dankzij het golfkarton is de envelop toch nog licht in gewicht.

Voordelige kartonnen enveloppen

Doordat wij zeer groot inkopen, kunnen wij u kartonnen enveloppen aanbieden tegen de allerscherpste prijzen. Naast de scherpe prijzen, biedt het grote inkoopvolume ook het voordeel dat wij direct uit eigen voorraad leveren. U heeft u bestelling doorgaans dus binnen 24u al in huis! 

Enveloppen voordelig en snel geleverd

Bestelt u op werkdagen voor 15:00? Dan heeft u de kartonnen enveloppen de volgende dag al in huis! Vanaf €100 (ex. btw) verzenden wij gratis. Heeft u een lagere orderwaarde, dan vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9.