Kartonnen enveloppen

Kartonnen enveloppen

Om producten veilig te verzenden, kan het soms raadzaam zijn om ze in een envelop te stoppen. Normale enveloppen van papier voldoen vaak niet, daarom zijn er kartonnen verzendenveloppen in het leven geroepen. Deze zijn gemaakt van massief karton en zijn zeer stevig, duurzaam en milieuvriendelijk.

Verschillende soorten verzendenveloppen

Qua kartonnen verzendenveloppen bieden wij drie verschillende soorten: twee in het bruin en één in het wit. Alle soorten zijn gemaakt van massief karton en zijn dus zeer duurzaam en milieuvriendelijk. Daarnaast zijn ze dankzij het massieve karton schokabsorberend. Alle enveloppen zijn voorzien van handige kleef- en scheurstrippen: ze zijn van alle gemakken voorzien.

Kartonnen enveloppen op maat

Bent u op zoek naar kartonnen enveloppen maar staat uw gewenste maat niet op de site of wilt u deze laten bedrukken? Neem gerust contact met ons op, we kunnen namelijk bijna alles leveren!

Verzendenveloppen snel en voordelig in huis

Voor alle producten die zichtbaar zijn in onze shop, geldt dat als u ze op werkdagen voor 15:00 bestelt, dat u ze dan de volgende dag in huis heeft! Orders met een orderwaarde hoger dan €100 (ex. btw) worden franco verzonden! Bij orders onder de €100 (ex. btw) vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9.