Luchtkussen enveloppen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Luchtkussen enveloppen

Producten op een veilige manier versturen kan een uitdaging zijn. Tijdens transport worden de pakketjes en enveloppen soms hardhandig behandeld. Luchtkussen enveloppen bieden een uitkomst! Ze zijn zeer schokbestendig en laten u tevens besparen op portokosten, dit omdat ze lichtgewicht uitgevoerd zijn!

Luchtkussenenveloppen en bubbelenveloppen

Luchtkussenenveloppen worden ook wel bubbelenveloppen en bubbeltjesenveloppen genoemd. Al deze benamingen komen neer op één product: enveloppen met kraftpapier aan de buitenzijde, noppenfolie aan de binnenzijde en (in het geval van VIV) op allesoorten een handige kleefstrip. Hierdoor heeft u geen andere verpakkingsmaterialen nodig om de enveloppen dicht te maken.

Luchtkussenenveloppen in bruin en wit

Bij VIV leveren we verschillende soorten luchtkussenenveloppen: witte en bruine. Van beide varianten samen hebben we 15 formaten áltijd ruim voorradig! Bruin of wit, grote kans dat ook het voor u gewenste formaat er bij zit. Zit deze er niet bij? Wij bieden ook de mogelijkheid tot maatwerk! Uw eigen logo erop of andere afmetingen? Allemaal mogelijk! Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Luchtkussenenveloppen snel en voordelig in huis

Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de goederen de volgende dag al in huis! Bij orders met een orderwaarde onder de €100 (ex. btw), vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9. Alles boven de €100 (ex. btw) wordt franco verzonden!