Search Site

Verzending en afhalen

Op werkdagen voor 15:00 besteld? Dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis!

Verzending

Het verzenden van pakketten bij Verpakkingsindustrie Veenendaal gebeurt via DPD of via onze reguliere transporteur. Heeft u een spoedbestelling? Dan hebben wij ook altijd een eigen vrachtwagen tot onze beschikking. Neem voor een spoedlevering contact met ons op! Wij leveren doorgaans binnen 24 uur: bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis! Levering op zaterdag is ook mogelijk, dit dient u wel expliciet te vermelden via het bestelproces of via de telefoon, mail of chat.

Voor bedrijven bieden wij drie afleverpogingen aan, daarna zal het product naar een DPD afhaalpunt gaan. Voor particulieren bieden wij één bezorgdpoging aan, daarna zal deze naar een DPD afhaalpunt gaan.

Levering op zaterdag

Levering op zaterdag is natuurlijk mogelijk. Wel dient u dit expliciet te vermelden. Dit kunt u doen door het veld ''add delivery info to my order'' aan te vinken en het hierin aan te geven. Beter zou zijn als u dit even telefonisch of per mail doorgeeft aan omar@viv.nl, maar in alle gevallen kunt u er vanuit gaan dat de levering op zaterdag zal plaatsvinden!

Afhalen

Heeft het uw voorkeur om uw bestelling af te halen? Dat is natuurlijk ook mogelijk! Afhalen kan op onderstaand adres:
Wageningselaan 98
3909 LA, Veenendaal

Hierbij dient u wel rekening te houden met de volgende openingstijden:
Maandag t/m donderdag 07:30 - 16:30 uur
Vrijdag 07:30 - 15:00 uur

Retourneren (herroepingsrecht) particulieren

Heeft u besteld als particulier, en wilt u de aankoop ongedaan maken? Dan heeft u vanaf het moment van ontvangen veertien dagen de tijd om – zonder opgaaf van reden – de aankoop ongedaan te maken.

Wilt u gebruik maken van het herroepingsrecht, dan kunt u een mail sturen naar info@viv.nl of u kunt de herroeping telefonisch doen (schriftelijk heeft de voorkeur in verband met aantoonbaarheid).  Ook kunt u het artikel retour sturen zonder melding, maar dan verzoeken wij u om een verklaring in te sluiten in uw retourzending.

Het artikel kan alleen teruggestuurd worden als het compleet is en in de originele staat verkeert. Aan het retourneren zijn kosten verbonden, deze komen voor uw rekening. Na ontvangst van de retourmelding, zullen wij uiterlijk binnen veertien dagen het geld terugstorten op uw bankrekening.

Op maatwerk geldt geen herroepingsrecht. 

Retourneren (herroepingsrecht) bedrijven

Heeft u besteld als bedrijf, dan geldt het herroepingsrecht niet. Heeft u toch een klacht over het product, dan kunt u contact met ons opnemen en als de klacht gegrond is, nemen wij het retour en zullen we de producten vervangen of het geld terugstorten.