Search Site

Verzending en afhalen

Uw verpakkingsmateriaal geleverd binnen 24 u in heel Nederland!

 

Verzending

Heeft u gekozen voor een bestelling bij Verpakkingsindustrie Veenendaal, dan heeft u bij ons twee mogelijkheden: de bestelling laten bezorgen of de bestelling afhalen. Kiest u voor bezorging, dan is ons streven om het pakket binnen 24 uur bij u af te leveren. Mits u op werkdagen voor 15:00 bestelt, kunnen wij dit garanderen. Indien gewenst kunnen de leveringen van pakketzendingen ook op zaterdagen plaatsvinden, dit dient u wel expliciet te vermelden tijdens het bestelproces. Voor bestellingen onder de €100,- (ex. btw) vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9,-, voor bestellingen met bedragen boven de €100 (ex. btw) komen de verzendkosten voor onze rekening.

Voor verzending van pakketjes maken wij gebruik van DPD. Bestelt u echter een pallet welke door een vrachtwagen vervoerd moet worden, dan vervoeren wij dit via onze reguliere transporteur of met onze eigen vrachtwagen. Mocht u een spoedbestelling hebben, dan is dit dus ook redelijkerwijs mogelijk.

Afhalen

Kiest u ervoor om uw  bestelling af te halen, dan is dat mogelijk op het volgende adres:
Wageningselaan 98
3909 LA, Veenendaal

Hierbij dient u wel rekening te houden met de volgende openingstijden:
Maandag t/m donderdag 07:30 - 16:30 uur
Vrijdag 07:30 - 15:00 uur

Retourneren (herroepingsrecht) particulieren

Heeft u besteld als particulier, en wilt u de aankoop ongedaan maken? Dan heeft u vanaf het moment van ontvangen veertien dagen de tijd om – zonder opgaaf van reden – de aankoop ongedaan te maken.

Wilt u gebruik maken van het herroepingsrecht, dan kunt u een mail sturen naar info@viv.nl of u kunt de herroeping telefonisch doen (schriftelijk heeft de voorkeur in verband met aantoonbaarheid).  Ook kunt u het artikel retour sturen zonder melding, maar dan verzoeken wij u om een verklaring in te sluiten in uw retourzending.

Het artikel kan alleen teruggestuurd worden als het compleet is en in de originele staat verkeert. Aan het retourneren zijn kosten verbonden, deze komen voor uw rekening. Na ontvangst van de retourmelding, zullen wij uiterlijk binnen veertien dagen het geld terugstorten op uw bankrekening.

Op maatwerk geldt geen herroepingsrecht. 

Retourneren (herroepingsrecht) bedrijven

Heeft u besteld als bedrijf, dan geldt het herroepingsrecht niet. Heeft u toch een klacht over het product, dan kunt u contact met ons opnemen en als de klacht gegrond is, nemen wij het retour en zullen we de producten vervangen of het geld terugstorten.