Wikkelfolie

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Wikkelfolie

Wilt u uw (pallet)goederen stabiel en veilig transporteren? Dan is wikkelfolie eigenlijk onmisbaar! Wikkelfolie staat ook bekend onder de namen rekfolie, stretchfolie en rekwikkelfolie. Dit product is in verschillende diktes, rolbreedtes en kleuren beschikbaar. 

Voordelige wikkelfolie

Doordat wij zeer groot inkopen, kunnen wij u wikkelfolie aanbieden tegen de allerscherpste prijzen. Naast de scherpe prijzen, biedt het grote inkoopvolume ook het voordeel dat wij direct uit eigen voorraad leveren. U heeft u bestelling doorgaans dus binnen 24u al in huis! 

Wikkelfolie: soorten

Qua wikkelfoliegebruik maken we onderscheid tussen twee soorten: handwikkelfolie en machinewikkelfolie. Zoals de naam al doet vermoeden is handwikkelfolie voor handmatig gebruik en machinewikkelfolie voor machinaal gebruik.

Onze wikkelfolie is verkrijgbaar in transparant, zwart, wit, rood, blauw, groen en geel. Onder deze soorten leveren wij weer verschillende foliediktes, lopend van 15 micron tot en met 35 micron. Weet u niet welke dikte u het beste kunt gebruiken? Onze verpakkingsexperts staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden!

VIV: wikkelfolie van de beste kwaliteit

Bestelt u op werkdagen voor 15:00? Dan heeft u de wikkelfolie de volgende dag al in huis! Vanaf €100 (ex. btw) verzenden wij gratis. Heeft u een lagere orderwaarde, dan vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9.