Search Site

Wikkelfolie

Wikkelfolie

Wilt u dat uw pallets met producten netjes aankomen bij uw klant? Dan is het verstandig om ze niet alleen netjes op de pallet te stapelen, maar er ook voor te zorgen dat ze stevig op de pallet staan. Dit kunt u doen door de pallet helemaal in te wikkelen met wikkelfolie. Dit biedt een extra beschermlaag en het houdt alles stevig op de plek. Ook tijdens vervoer!

Wikkelfolie is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is handig om een maat te nemen die past bij uw inpakafdeling. Als u veel met de hand werkt, is het handiger om te kiezen voor wikkelfolie op een kleine handrol. Dit is veel handzamer dan bijvoorbeeld de rollen voor een wikkelmachine. U vindt beide soorten gewoon in de online webshop van VIV.

Besluit u wikkelfolie bij VIV te bestellen, dan kunt u rekenen op goede service, snelle levering en goede kwaliteit. Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de wikkelfolie de volgende dag in huis. Tevens geldt er voor orders met bedragen vanaf €100,- (ex. btw) dat de verzending gratis is!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3