Machinewikkelfolie

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Machinewikkelfolie

Om er voor te zorgen dat palletladingen een stabiel geheel worden tijdens transport, is wikkelfolie in het leven geroepen. Wikkelfolie is beschikbaar in handwikkelfolie en machinewikkelfolie. Om wikkelfolie machinerollen te gebruiken, is zoals de naam al doet vermoeden een machine nodig, houd hier rekening mee. Machinewikkelfolie is bij ons al verkrijgbaar vanaf 1 rol!

Soorten machinewikkelfolie

Qua machinewikkelfolie hebben we bij Verpakkingsindustrie Veenendaal een breed en divers aanbod. We leveren onder meer transparante, witte, zwarte en blauwe wikkelfolie. De blauwe wikkelfolie is levensmiddelengeschikt: het mag in contact komen met voedsel. Foodgrade kwaliteit dus. Wikkelfolie voor machinaal wikkellen is bij ons verkrijgbaar in diktes van 17, 20, 23 en 35 micron. Voor iedere palletlading vindt u bij ons dus de juiste folie!

Wikkelfolie snel in huis

Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de goederen de volgende dag al in huis! Bij orders met een orderwaarde tot €100 (ex. btw), vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9. Alles daarboven wordt franco verzonden: u profiteert dus van gratis verzending!