Gripzakjes

Gripzakjes

Presentatie van uw producten begint heden ten dage een steeds belangrijkere rol te spelen. Wilt u een mooie (en gemakkelijke) manier om uw producten te presenteren, dan zijn gripzakjes misschien een goede oplossing. Gripzakjes worden ook wel gripzakken, gripsealzakken en drukzakjes genoemd. 

Gripzakjes met en zonder schrijfvlak

Naast de reguliere gripzakjes leveren wij ook gripzakjes met schrijfvlak. Deze zijn zeer handig voor archiveringsdoeleinden, omdat u er gemakkelijk met stift danwel pen op kunt schrijven. In totaal hebben wij zo'n 20 verschillende formaten gripzakjes ruim voorradig! Alle gripzakjes hebben een dikte van 50 micron, dit maakt dat de zakjes zeer flexibel, maar toch ook zeker zeer sterk zijn!

Gripzakken online bestellen

Bestel uw gripzakjes gemakkelijk online bij VIV. Wij leveren zeer snel! Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis! Als uw bestelling een orderwaarde van tenminste €100 (ex. btw) heeft, dan profiteert u van gratis verzending: wij nemen de verzendkosten op onze rekening! Bij orders met een waarde onder de €100 (ex. btw) vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9.