Verzendzakken

Verzendzakken 

Om bijvoorbeeld kleding op een goede manier van A naar B te krijgen, zijn er veel verpakkingstoepassingen beschikbaar. U zou het in mooie verzenddozen kunnen doen of in mooie kartonnen dozen, maar vaak is dit prijstechnisch niet zo interessant door de verzendkosten die hiermee gemoeid zijn. Verzendzakken bieden in deze een goede oplossing. Verzendzakken hebben dankzij de witte kleur een luxueuze uitstraling, terwijl ze toch voordelig te verzenden zijn.

Verzendzakken eigenschappen

Verzendzakken van Verpakkingsindustrie Veenendaal zijn gemaakt van COEX. Dit materiaal maakt de zakken lichtgewicht, en tegelijkertijd waterdicht. De zakken hebben een dikte van 70 micron en zijn verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen. Dankzij het materiaal (COEX) zijn deze verzendzakken waterdicht en voorzien van een handige sealstrip met een zeer sterke lijmlaag. Als u uw goederen verstuurt met deze zakken, bent u er zeker van dat ze optimale bescherming genieten.

Verzendzakken snel en voordelig bezorgd

Bestelt u op werkdagen voor 15:00, dan heeft u de goederen de volgende dag al in huis! Bij bestellingen met een waarde tot €100 (ex. btw), vragen wij een bijdrage in de transportkosten van €9. Bestellingen met een orderwaarde boven de €100 (ex. btw) worden franco geleverd, u profiteert dus van gratis verzending!